Header Header Header

Visie Peuteropvang Eigenwijs en Wijsneusje

Peuteropvang Eigenwijs is een peuteropvang in Woudenberg. Peuteropvang Eigenwijs is een volwaardige peuterspeelzaal en richt zich op kinderen van twee jaar tot vier jaar. We bieden peuters de mogelijkheid om zich in een veilige omgeving te ontwikkelen. Dit doen zij in groepsverband en met hun leeftijdsgenootjes.

Elk kind is uniek en heeft een eigen karakter, eigen interesses en eigen talenten. We willen de kinderen de kans bieden om zich te ontwikkelen. Dit doen we onder andere door het bieden van een (emotioneel) veilige omgeving, het overdragen van normen en waarden, communiceren met het kind en werken volgens Piramide, een methode voor Vroege Voorschoolse Educatie (VVE). 

Wilt u meer weten over Piramide, de VVE-methode waar wij mee werken? Kijk dan in de brochure over Piramide.

Wijsneusje

Bij wijsneusje vangen wij de allerkleinste op. Wij zijn ons heel erg bewust dat wij het meeste kostbare bezit van ouders opvangen. Wij streven er met zijn allen naar, om voor ieder kind een veilig en betrouwbare plek aan te bieden. We zorgen dat alle kindjes zichzelf kunnen ontwikkelen en stimuleren het samenspelen. Kindjes mogen bij Wijsneusje zijn, wie ze zijn. 

 

Beleidsplan Peuteropvang Eigenwijs en Wijsneusje

Hier download je ons beleidsplan

*Let op, u heeft Adobe Reader nodig om deze bestanden te openen. Wanneer u nog niet in het bezit bent van deze reader, klik dan op de onderstaande afbeelding:

Adobe Reader downloaden