Header Header Header

Het team

Chantalle Willaarts (werkdagen ma - di - wo - do)

Chantalle Willaarts ​Hallo! Ik ben Chantalle Willaarts en werk bij Peuteropvang Eigenwijs. Hiervoor heb ik al veel met kinderen gewerkt. Na mijn studie SPW ben ik gelijk aan het werk gegaan. Heb intussen alle paden van kinderopvangland bewandeld en weet nu wat ik belangrijk vind op een groep of binnen een organisatie. Vandaar dat ik de kans om een eigen kinderopvang te starten ook gelijk gepakt heb. Ik kan  niet wachten om van Eigenwijs de stoerste en leukste kinderopvang van woudenberg te maken.

Mijn doel is om kinderen uit te dagen, te stimuleren en te laten ontdekken wat ze allemaal leren door al hun zintuigen te gebruiken. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen en kunnen kinderen zich op hun 'eigen wijs' ontwikkelen, zodat ze straks klaar zijn voor de basisschool. Ook heel belangrijk: de kinderen een gevoel van thuis te geven en de veiligheid voor op stellen.

Op de nieuwe nieuwe locatie kunnen de peuters zich fantastisch ontwikkelen en is er alle ruimte voor  hun persoonlijke ontwikkeling. 

Naast Eigenwijs hebben we nu ook een dagopvang groep geopend! Echt heel trots ben ik! Ik heb super leuke kinderen op de groep en hele leuke collega's.

 Naast werken hou ik ook heel erg van mijn vrije tijd. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, kook ik graag en ga veel met vrienden erop uit. 

 

Nicole Gijsbertsen  (werkdagen:ma-di-wo-do)

Hallo,

Even voorstellen, ik ben Nicole Gijsbertsen. Ik woon in Woudenberg, getrouwd met Rob, 3 kinderen (Milan, Esmée, en Levi ) Ik heb 12 jaar in Amersfoort gewerkt op een kinderdagverblijf, daarna gestopt toen Levi werd geboren. Ik ben toen post gaan bezorgen in Woudenberg, maar ik miste toch wel het werken met kinderen. 

Vanaf 8 januari 2018 werk ik als vaste leidster bij peuteropvang Eigenwijs. Ook ben ik begonnen met de opleiding voor Voor- en Vroegschoolse Educatie. Ik vind het leuk en uitdagend werk. Ook vind ik het erg leuk om te zien hoe de kinderen bij ons binnen komen als peuter, klaargestoomd worden voor de basisschool, en uiteindelijk als kleuter naar de basisschool gaan. Mensen kunnen mij herkennen aan mijn vrolijkheid en mijn goede grapjes.

Heb je vragen, stel ze gerust!

Groetjes Nicole.

 

Celine Zondag (werkdagen: maandag  tm donderdag)

Hallo!

Ik zal mijzef even voorstellen, Ik ben Celine Zondag, woon in scherpenzeel. Sinds dat ik 3,5 was ben ik samen met mijn ouders naar Woudenberg verhuisd. Ik heb eerst de opleiding voor toerisme en recreatie gedaan maar dat was toch niet helemaal wat ik voor ogen had. Toen ben ik de opleiding PW niveau 3 gaan doen. Daarna ben ik gaan werken bij een BSO. En heb ik nog een opleiding voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 gedaan. En ben ik hier terecht gekomen. Ik ben inmiddels al 3 jaar werkzaam bij de babygroep wijsneusje. Dit doe ik elke dag met plezier en houd er van om heerlijk te knuffelen en te spelen met de kindjes. Gek doen met de kinderen vind ik heerlijk en dat maakt mijn dag helemaal goed. Vooral als er muziek opstaat, gek dansen vind ik wel leuk. 

Ik ben altijd in voor een grapje en een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. 

Als je vragen hebt stel ze gerust. 

Tot snel bij eigenwijs :)

Liefs, 

Celine Zondag